Наименование на продукта | Руло Мляко |
Описание | Печен сладкарски продукт с пълнеж с вкус на мляко |
Търговско наименование | Sweet Roll with milk flavoured filling |
Производител | Сладка къща Ася ООД; |
Състав | Тестена част: Пшенично брашно, захар, глюкозо-фруктозен сироп, сорбитол (Е420), яйчен меланж, декстроза, царевично нишесте, соево брашно, набухвател (Е450, Е500), какао 1%, регулатор на киселинноста лимонена киселина (Е330), сол, емулгатор (Е471, Е475), пропилен гликол (Е281), калиев сорбат (Е202); Маслен крем 33 % (захар, растителни рафинирани и частични хидрогенирани масла и мазнини, маргарин, суроватка, декстроза, емулгатор лецитин Е322, консервант калиев сорбат Е202, регулатор на киселинността лимонена киселина Е330, натурално-идентични аромати; Кувертюр 0,7 % (захар, хидрогенирано растително масло, какао на прах 7 %, суроватка, емулгатор соев лецитин Е322, полиглицеролови естери на мастни киселини Е476). |
Предназначение | За масова консумация |
Количество | 200 g |
Източник на пробата | Закупена от търговската мрежа в София |
Партиден номер | L0860861383 |
Най-добър до | 23/09/2009 |
Резелтати от анализа, aW | Тестена част - 0,792 Маслен пълнеж - 0,793 |
Коментар | Изключително добре балансиран продукт по отношение на водната активност. Еднаквите стойности на водната активност на тестената част и на пълнежа изключват каквато и да е миграция на вода от едната съставка към другата. Измерените стойности на активността на водата показват, че продуктът е относително стабилен при съхранение. При температури над 25о може да се очаква развитие на безопасните Mycotoxigenic penicillia, Staphylococcus aureus и някои Saccharomyces. |
Water activity - специализиран блог на Биоевибул ООД; София, България; тел./факс: 02-9559539; e-mail: office@bioevibul.com; web: www.bioevibul.com ...
неделя, 14 юни 2009 г.
Активност на водата на Sweet Roll
Активност на водата на Sweet Roll
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар